Elérhetõségek
+36 1 437 52 00
info@intelliport.hu

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk Elfogadom!
Mobil kommunikációs platform
Rólunk

 

Cégismertető

 

Cégünk professzionális IoT / M2M kommunikációs megoldások és nagyvállalati alkalmazásfejlesztés területén működő vállalkozás.

 

A fejlesztést, a gyártást és a támogató szolgáltatásainkat egyaránt az Európai Unióból biztosítjuk, cégünk központja Budapesten található.

 

Saját fejlesztésű megoldásaink, termékeink és referenciáink révén a B2B szegmensben az egyik legkeresettebb vállalkozássá nőttük ki magunkat. Kommunikációs hardver eszközök tervezésétől/fejlesztésétől kezdve, a kapcsolódó beágyazott firmware és alkalmazásfejlesztésen keresztül a rendszer menedzsmentig, komplex megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Az általunk fejlesztett termékek reprodukcióját is magunk menedzseljük, szervezzük. Alkalmazásfejlesztési üzletágunk M2M / IoT megoldások fejlesztése mellett olyan nagyvállalati alkalmazásfejlesztési területeken is aktív, mint a dokumentum, workflow és feladat kezelő rendszerek.

 

A következő évek az IoT / M2M és azon belül is a biztonságos mobil kommunikációs megoldások további jelentős térnyeréséről szólnak majd. Küldetésünk, hogy tapasztalatainkat és innovációs képességeinket kiaknázva tovább növeljük piaci részesedésünket nemcsak Magyarországon, hanem a külpiacokon is.

 

 

Tanúsítványaink

 

Minősítés

ISO 14001:2015

ISO 27001:2017

ISO 9001:2015

Dokumentum

ISO14001 Intelliport Solutions

ISO14001 Intelliport Systems

ISO27001 Intelliport Solutions

ISO27001 Intelliport Systems

ISO9001 Intelliport Solutions

ISO9001 Intelliport Systems

 

Referenciáink

Tekintse meg referenciáinkat ITT