Elérhetõségek
+36 1 437 52 00
info@intelliport.hu

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk Elfogadom!
Mobil kommunikációs platform
Rólunk

 

Cégismertető

 

Cégünk professzionális IoT / M2M kommunikációs megoldások és nagyvállalati alkalmazásfejlesztés területén működő vállalkozás.

 

A fejlesztést, a gyártást és a támogató szolgáltatásainkat egyaránt az Európai Unióból biztosítjuk, cégünk központja Budapesten található.

 

Saját fejlesztésű megoldásaink, termékeink és referenciáink révén a B2B szegmensben az egyik legkeresettebb vállalkozássá nőttük ki magunkat. Kommunikációs hardver eszközök tervezésétől/fejlesztésétől kezdve, a kapcsolódó beágyazott firmware és alkalmazásfejlesztésen keresztül a rendszer menedzsmentig, komplex megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Az általunk fejlesztett termékek reprodukcióját is magunk menedzseljük, szervezzük. Alkalmazásfejlesztési üzletágunk M2M / IoT megoldások fejlesztése mellett olyan nagyvállalati alkalmazásfejlesztési területeken is aktív, mint a dokumentum, workflow és feladat kezelő rendszerek.

 

A következő évek az IoT / M2M és azon belül is a biztonságos mobil kommunikációs megoldások további jelentős térnyeréséről szólnak majd. Küldetésünk, hogy tapasztalatainkat és innovációs képességeinket kiaknázva tovább növeljük piaci részesedésünket nemcsak Magyarországon, hanem a külpiacokon is.

 

 

 

Tanúsítványaink

 

Dokumentumok

ISO14001 Intelliport Solutions

ISO14001 Intelliport Systems

ISO27001 Intelliport Solutions

ISO27001 Intelliport Systems

ISO9001 Intelliport Solutions

ISO9001 Intelliport Systems

ISO 45001 Intelliport Solutions

ISO 45001 Intelliport Systems

ISO 37001 Intelliport Solutions

ISO 37001 Intelliport Systems

ISO 50001 Intelliport Solutions

ISO 50001 Intelliport Systems

 

 

Referenciáink

Tekintse meg referenciáinkat ITT