Elérhetõségek
+36 1 437 52 00
info@intelliport.hu

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk Elfogadom!
Mobil kommunikációs platform

Csatlakozz az Intelliport csapatához!

 

A magyar és a nemzetközi piacon egyaránt aktív Intelliport Csoport élenjáró a legújabb mobiltechnológiákon alapuló professzionális és ipari IoT eszközök fejlesztésében (hardver, firmware) és gyártásában, valamint IoT menedzsment, adatgyűjtő, adatelemző, dokumentum- és folyamatkezelő alkalmazások fejlesztésében.

Stabil, organikusan növekedő csapatunkba várunk új munkatársakat az alábbi pozíciókba.

 

Aktuális állásajánlataink

 

Technical Product Manager – Industrial IoT

 

Az ideális jelölt felsőfokú műszaki végzettségű, hálózatos rendszermérnöki tapasztalattal rendelkező, angolul jól beszélő szakember, aki kiváló kommunikációs képességekkel is rendelkezik, tud és szeret a fejlesztésért és gyártásért felelős kollégák mellett az ügyfelekkel is szorosan együttműködni, a felhasználók (rendszermérnökök) fejével gondolkodni. A Technical Product Manager képviseli házon belül az ügyfeleket, a piacot, kifelé pedig ő képviseli szakmailag a céget.

 

további részletek...

 

Senior Hardware Designer – Industrial IoT

 

Szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező, hasonló területen legalább 5 év munkatapasztalattal rendelkező szakembert keresünk ipari IoT eszközök hardver tervezésére Altium Designer tapasztalattal.

 

további részletek...

 

Üzleti elemző

 

további részletek...

 

Alkalmazásfejlesztő

 

SharePoint és .NET fejlesztési feladatok végrehajtása Visual Studió–TFS eszköz támogatással, jellemzően SCRUM módszertani alapokon.

 

további részletek...

 

Alkalmazás támogatási munkatárs

 

további részletek...