Elérhetõségek
+36 1 437 52 00
info@intelliport.hu

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk Elfogadom!
Mobil kommunikációs platform

Intelliport a korrupció ellen

Alkalmazásfejlesztőként, mobilkommunikációs megoldások fejlesztője és gyártójaként több éve kiemelkedő szereplője vagyunk a hazai és külföldi IoT/M2M ágazatnak. Termékeinke és szolgáltatásainkat nem csak Magyarországon, de külföldön is egyre több helyen ismerik és elismerik.

Sikereink kulcsa ügyfeleink és üzleti partnereik belénk fektetett bizalma, amelyet egyre tudatosabban építünk. Küldetésünk arra ösztönöz minket, hogy haladjunk a korral és kiemelten kezeljük az információbiztonság, a környezettudatosság, az egészségvédelem és munkabiztonság, valamint a korrupciós kockázatok megelőzésének kérdését is.

Számunkra csak a tiszta és átlátható üzleti megoldások a jó megoldások. Munkánk során elutasítjuk és határozottan tiltjuk a korrupció minden formáját a közszférában és a magánszférában egyaránt, legyen szó akár hivatalos személyeknek adott csúszópénzről, vesztegetésről, zsarolásról, visszaosztásról, ügymenetkönnyítő kifizetésről, hatalommal való visszaélésről személyes előnyszerzés céljából, befolyásolási szándékkal biztosított jogtalan előnyökről és ajándékokról. Semmilyen formában nem értünk egyet a csalásra, a kartellekre és más tröszt- vagy versenyellenes jogsértésekre, illetve a pénzmosásra irányuló törekvésekkel és határozottan fellépünk ellenük. E követelményeket valamennyi munkatársunktól és üzleti partnerünktől is elvárjuk.

Az Intelliport Solutions és Intelliport Systems Kft. tulajdonosaiként elkötelezettek vagyunk a szakmai fejlesztések, a társadalmi felelősségvállalás, az átlátható üzleti működés és az innovatív megoldások iránt. Hisszük, hogy az üzleti életben csak akkor lehetünk sikeresek, ha üzleti folyamatainkat is folyamatosan fejlesztjük és élen járunk a modern szervezetfejlesztési eszközök alkalmazásában is.

Személyes jó példáinkkal is arra ösztönözzük munkatársainkat, hogy munkájuk során és ügyfeleinkkel fenntartott kapcsolatainkban is vállalati értékeinket tartsák szem előtt még akkor is, ha ezek nagyobb erőfeszítéssel járnak. Meggyőződésünk, hogy az értékalapú működés teszi szervezetünket igazán sikeressé és így szolgálhatjuk leginkább üzleti partnereinket és tehetjük jobbá és élhetőbb hellyé világunkat.