Elérhetõségek
+36 1 437 52 00
info@intelliport.hu

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk Elfogadom!
Mobil kommunikációs platform

Küldetés teljesítve: a P-LTE-450 Rendelhető

Büszkén jelentjük be a legújabb 450 MHz képes eszközünket a P-LTE-450 PIM modult. A modul használatával európai ügyfeleink Cisco IR1100 routercsaládra épülő megoldásai tehetőek 450 MHz képessé, így már a Cisco hálózati elemeket előnyben részesíők is élvezhetik a 450 MHz-es frekvenciasávú hálózatok szolgálatásait és előnyeit.

A P-LTE-450 eszközt a Cisco San Franciscói központjával együttműködve fejlesztettük, szem előttt tartva a Cisco műszaki és minőség-i elvárásait és a tanúsítási követelményeknek, és nyilván kihasználva a 450 MHz-es környezetben szerzett korábbi Intelliportos tapasztalatainkat.

A tőlünk megszokott magas kommunikáció minőség mellett olyan egyéb képességek is megtalálhatóak új eszközünkben, mint a secure boot képesség, az IPv6/IPv4 management, vagy az SNMP protokolok kezelése.

A Cisco hálózati megoldások és support minőségét és Intelliport 450 MHz-es tapasztalatát ötvöző megoldás az üzleti lehetőségek új szintjét teremtik meg ügyfeleink számára. A fejlesztés és tesztelés befejeződött...Az eszköz már rendelhető ! 

Korábbi cikkünk a témában ITT, a P-LTE-450 termék weboldala és a rendelés részletei pedig ITT találhatóak.