Elérhetõségek
+36 1 437 52 00
info@intelliport.hu

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk Elfogadom!
Mobil kommunikációs platform

Csatlakoztassa ipari eszközeit Cisco hálózatba IPS PIM-mel

Eredeti Cikk: Emily Kasman, közzétéve a Cisco Blogon, 2023 március 1.-én.

https://blogs.cisco.com/internet-of-things/connecting-industrial-devices-anywhere-with-ciscos-new-modules-for-lorawan-and-450mhz-lte

Az egymástól távoli telephelyek kommunikációs kapcsolatának, csatlakozásának biztosítása a körülmények és az esetleges egyes helyek sajátossága iatti eltérések miatt kihívást jelenthet. Ezzel szemben a cégek egyre inkább igykeznek automatizálni, távolról vezérelhetővé tenni tevékenységüket. Ennek az igénynek eleget téve igyekszik a Cisco bővíteni az IR1100 Robusztus Router családjának eszközeinek képességeit, szolgáltatásait.

A 2023 februárjában megrendezésre került Mobile World Congress-en jelentette be Cisco az IR1100 Robustus Ipari Routercsaládhoz fejlesztett kétféle pluggable interface modulját (PIM) melynek egyike az Intelliport által fejlszetett 450 MHz-es LTE-kapcsolatot biztosítani képes P-LTE-450 PIM modul.

Csatlakoztassa kritikus infrastruktúráját a 450 MHz hálózathoz P-LTE-450 PIM-mel

A 450 MHz-es LTE modul lehetővé teszi, hogy a Catalyst IR1101 csatlakozási lehetőséget biztosítson a 450 MHz-et használó kormányzati célú felhasználási esetekben, például a kritikus infrastruktúra és /vagy közbiztonsági kommunikációt támgatandó. 450 MHz-es privát hálózatokon ipari vezérlőrendszerek vagy biztonsági berendezések csatlakoztathatóak. Németországban, Skandináviában és Afrika egyes részein a védelmi és katasztrófaelhárítási (PPDR) előírások lehetővé teszik a kritikus iparágak számára, hogy a 450 MHz-es sávon privát LTE-hálózatokon keresztül lefoglalják, és a hagyományos közbiztonsági hanghálózatokat adatátvitelre alkalmas technológiával váltsák fel. A 450 MHz-es sáv nagy rugalmasságot és erős penetrációt biztosít beltéren is, így a Cisco Catalyst IR1101 tulajdonképpen bárhol a rendszerbe interálható.

Menedzselje könnyedén infrastruktúráját az IoT Operations Dashboardon keresztül

A Cisco IoT Operations Dashboard segítségével könnyedén csatlakoztathatja, karbantarthatja és kezelheti a hálózati- és ipari eszközeit. A felhőalapú IoT-szolgáltatási platform lehetővé teszi a Catalyst IR1101 egyszerű, skálázható telepítését, támogatva a vezetékes vagy vezeték nélküli backhaul-kapcsolatot. Az IoT Operations Dashboardot ipari felhasználási esetekre tervezték: A biztonságos eszköz-hozzáférési szolgáltatása lehetővé teszi az üzemeltetés számára, hogy a csatlakoztatott eszközöket távolról is könnyen kezelhesse, így minimalizálja a helyszíni bejárásokat és maximalizálja az üzemidőt. A Cyber Vision szolgáltatása mélyreható betekintést biztosít az eszközökbe, így könnyebben kezelheti az erőforrásokat, korlátozhatja a kiberfenyegetettséget, és követheti a leghatlkonyabb kiberbiztonsági gyakorlatot.

Hasznos befektetés a naprakész ipari szolgáltatásokért

A Cisco átfogó ipari IoT-portfóliót kínál, hogy segtse ügyfeleit az akár egyedi kommunikációs igényeik kielégítésében. A portfólió a magán- és nyilvános célú cellás és egyéb vezeték nélküli technológiák széles skáláját támogató moduláris routereket; az elosztott ipari hálózatok egyszerű telepítésére, biztosítására és kezelésére tervezett felhőplatformot; az eszközök távoli konfigurálására és karbantartására szolgáló biztonságos távoli hozzáférési képességeket és még sok mást megoldást is elérhetővé tesz. A cél, olyan integrált megoldások bztosítása, ahol az informatika erejét az ipar számára úgy elérhetővé tenni, hogy az üzemeltetés és szolgáltatás a lehető legeredméynesebb legyen.

További információk a Cisco Catalyst IR1100 Robusztus Router és PIM családjáról.

---

Amenniben Ön Cisco partner, a cikkben szereplő  P-LTE-450 PIM-et  Ön közvetlenül az Intelliporttól, a 450 MHz-es P-LTE-450 PIM gyártójától rendelheti meg.

A P-LTE-450-hez az Intelliport 1 éves korlátozott hardvergaranciáját biztosítjuk. Ezen felül a szerződéskötéskor további kiegészítő támogatási és karbantartási szolgáltatások igénybevételére van lehetőség (Intelliport Warranty Extension + Support Package, a továbbiakban: IWES csomag), mely olyan, a korlátozott garancián felüli további előnyöket nyújt Önöknek, mint például az FW frissítésekhez való hozzáférés, garancia meghosszabbítás és azonnali HW csere.

Az IWES-csomagok a szállítástól számított 3, 5 vagy 7 évre állnak rendelkezésre.

További részletek a P-LTE-450 képes PIM modulról