Elérhetõségek
+36 1 437 52 00
info@intelliport.hu

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk Elfogadom!
Mobil kommunikációs platform

450 MHz Alliance konferencia - 2021 szeptember

szeptember végén a pandémia okozta bezártságot követően első üzleti utunk a 450 Alliance éves konferenciájára vezetett, mely létrejöttében a 450 Connect, a németországi 450 MHZ-es hálózat üzemeltetőjevállalt nagy szerepet.  Nem vállaltunk kockázatot, mind szakmai információk tekintetben, mind az üzleti eredmények tekintetében hibátlan találkozó volt.

Az Intelliport idén előadóként is részt vett, ahol a 450MHz képes megoldásainkat, stratégiánkat és újdonságainkat mutattuk be a közmű szektorra fókuszálva. Ismertettük miért kezeljük kiemelten a közmű szektort s miért gondoljuk az LPWA technológiát az LTE450 a legoptimálisabb megoldásnak. 
Bemutattuk legújabb eszközeinket (IPS-530 Water meter gateway, IPS 239-…) és beszámoltunk sikeres pilot és POC fázisban lévő nemzetközi (német, maláj, amerikai) teszteredményeinkről. Megnyugtattuk a jelen lévő szolgáltatókat, hogy fontosnak tartjuk a 450 ökoszisztéma sokszínűségét, s ehhez, ha szükséges az elektromos mérők kommunikációs moduljának tudás transzferje/fejlesztés támogatása is járható út részünkről.

 

Felkeltettük érdeklődését? Hívjon minket!

 

Végezetül beszámoltunk a Cisco Fejlestési partnerségünkről s bemutattuk a hamarosan kezdődő közös fejlesztésünket.

A többi előadó előadásai is érdekesek, figyelemre méltóak voltak.

  •  A 450 Connect jelenleg egy LTE450 hálózat kiépítésén dolgozik a kritikus infrastruktúrák kiszolgálására.
  • Az E.ON Westenergie a közművek digitalizációjának számos aspektusáról, valamint a német LTE450 hálózattal kapcsolatos alkalmazásokról és terveiről számolt be
  • Az Ericsson bejelentette a 450 MHz-es szövetség tagjainak és a szélesebb iparágnak, hogy két új rádióval bővíti ERS bázisállomás-rádió portfólióját, amely ma már többek között a 450 MHz-es (B31/72) sávot is támogatja. A két új rádió a 410 MHz-es (87-es sáv) és a 700 MHz-es (68/28-as sáv) spektrumsávokat fogja kezelni. Mindkettő a tervek szerint 2022 első félévében kerül forgalomba. További részletek a megfelelő időben lesznek elérhetők.
  • A Telit bejelentette, hogy az ME310G1-W2 LTE-M / NB-IoT modulját B87 és B88 támogatással egészíti ki. Ez a bejelentés a közelmúltbeli lendületet és a növekvő ügyféligényt követi számos piacon, például Írországban, az Egyesült Királyságban, a Cseh Köztársaságban, Brazíliában, Argentínában és máshol.
  • A Hitachi ABB Power Grids bemutatta a közműszolgáltatók mai kihívásairól alkotott véleményét, és azt, hogy az alacsonyabb frekvenciasávokban történő vezeték nélküli kommunikáció hogyan tudja ezeket megoldani az elektromos hálózatok területén.
  • A GE bemutatta, hogy az ipari kritikus infrastruktúrák igényei hogyan elégíthetők ki a biztonságos vezeték nélküli kommunikációval, és hogy a GE termékportfóliója hogyan tudja kiszolgálni ezeket az igényeket a 450 MHz-es és 410 MHz-es spektrumon belül.
  • A sok szállító vállalat mellett jelenlétükkel tisztelték meg a rendezvényt a Szaúd-arábiai Királyság Kommunikációs és Információs Technológiai Bizottságának (CITC) képviselői, akik megosztották velünk a szaúd-arábiai nemzeti spektrumstratégiáról alkotott véleményüket, különös tekintettel a 410-470 MHz-es sávokra.

Jövőre is ott leszünk, ezt nem érdemes kihagyni!

 Forrás: https://450alliance.org/events/

 

Felkeltettük érdeklődését? Hívjon minket!