Elérhetõségek
+36 1 437 52 00
info@intelliport.hu

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk Elfogadom!
Mobil kommunikációs platform

Intelliport megoldás az Argentin LTE450 indulásánál

A híreinket és az LTE450 szolgálatások fejlődését, terjedését nyomon követőknek nem újdonság, hogy Dél-Amerika egyre több országa – Mexikó, Brazilia, Argentína- is lehetőséget lát a 450-es frekvenciatartomány adta lehetőségek ipari felhasználásában.

Az alacsony frekvencia miatti nagyobb lefedettség, nagyobb hozzáférhetőség előnye könnyen hasznosítható a nagyobb területtel rendelkező, vagy elszórtabb lakossággal bíró országok vidéki területein. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a legjelentősebb LTE 450 felhasználási területek (Közművek, Közlekedés, közbiztonsági hálózatok és a vidéki területek elérhetőségének fejlesztése) közül a mezőgazdasági megoldásokra mutatkoznak az első igények. 

Argentinában az Alvis az első, korábban CDMA operátor, aki az LTE bevezetése mellett döntött, a B31, mind B87 sávokon működő hálózat október közepe óta működik, a tesztelése folyamatos.

Az Alvis jó stratégiát választva megoldásokat és szolgáltatásokat kínálva igyekszik kielégíteni az ügyfelek igényeit. Az egyik első 450 MHz képes demo eszközük egy távoli telemetriai készülék, mellyel  álattartási alkalmazás esetén távolról olvasható le az itatóvíz szintje, hőmérséklete vagy pl méhészeti alkalmazás esetén a méhkaptárok belső hőmérséklete és a kaptárok -s így a gyűjtött méz- súlya. A megoldás kommunikációját egy napelemes tápellátással ellátott Intelliport IPS-231 Router biztosítja ami az igényeknek megfelelően naponta többször képes a gyűjtött adatokat továbbítani a felhasználók számára. Örülünk, hogy az Intelliport is részese lehet az Argentin LTE 450 ökoszisztémának.

LTE 450 LTE 450 LTE 450