Elérhetõségek
+36 1 437 52 00
info@intelliport.hu

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk Elfogadom!
Mobil kommunikációs platform

CISCO IR1101 a 450 MHz hálózaton – Elosztó hálózati felhasználás

A közüzemi szolgáltatóknak, vállalatoknak a legtöbb esetben több ezer, gyakran távoli és nehezen megközelíthető helyen lévő végpont hatékony felügyeletére, ellenőrzésére és szükség esetén a beavatkoz biztosítására van szükségük. A stabil és biztonságos kommunikáció nyilvánvalóan kulcsfontosságú, erre egyre több európai ország a jó, stabil jelerősségű, megfelelő penetrációjú 450 MHz es hálózatot kezdi használni a kritikus infrastruktúra kiszolgálására.

Hagyományosan szükséges a soros interfészek támogatása az eszközök és meglévő felügyeleti eszközök összekötésére valamint az üvegszálas és wireless hálózatok igénybevétele a nagy távolságra lévő hálózat üzemeltetés kiszolgálására. Ezek a megoldások magas szolgáltatási minőséget, nagy megbízhatságot, hosszú élettartamot és lehetőleg moduláris elemekből álló rendszert várnak el, hogy minél hosszabban tudják szolgálni az ügyfél igényeit, tudják biztosítani megbízható szolgáltatásaikat.

A fenti feltételeket magas minőségben képesek kielégíteni a Cisco hálózati eszközei, modulásris routerei -IR1101 család- melyek 450 MHz-es hálózati kommunikációs képességét jelenleg az Intelliport P-LTE-450 MHz képes PIM moduljával lehetséges hatékonyan biztosítani.

Egy lehetséges felhasználási eset lehet, az elektromos alállomási mérők távoli monitorozása és kontrollálása, ahol a megbízható hálózati szolgáltatásnak köszönhetően azonnali beavatkozás biztosítható az esetleges áramkimaradások vagy egyéb műszaki problémák esetén, így a szolgáltatók számára a hatékonyabb és gazadaságosabb üzemeltetés, míg a fogyasztók számára megbízhatóbb szolgáltatás biztosítható.

Elosztohalozat 450 plte450 hu

 A P-LTE-450 PIM modul további műszaki részleteiért és a rendeléssel kapcsolatos kiegészítő információiért kattintson a lenti linkre: