Elérhetõségek
+36 1 437 52 00
info@intelliport.hu

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát.

További információk Elfogadom!
Mobil kommunikációs platform

Tovább bővült ISO tanúsítványaink köre

Az Intelliportnál elkötelezettek vagyunk a tudatos, átlátható és minőségi működés mellett. Ez biztosít számunkra stabil alapot ahhoz, hogy ügyfeleink igényeit mindig a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.

Működési folyamatainknak a nemzetközi szabványok szerinti tanúsítását azért tartjuk különösen fontosnak, mert ezáltal tudjuk üzleti partnereink számára hitelesen közvetíteni azt a precizitást és gondosságot, mellyel mindennapi munkánkat végezzük, és a fejlődési szándékot, hogy napról napra törekszünk még jobbá válni.

Ennek a fejlődési folyamatnak egy fontos állomását jelentik a minősítő auditok, melyek során külső, független szervezet vizsgálja felül hétköznapi működési gyakorlatunkat meghatározott szigorú szempontrendszere alapján.

  1. decemberében három audit zajlott le sikeresen mindkét cégünknél. Megújításra került információbiztonsági irányítási rendszerünk tanúsítványa, valamint sikeres minősítő auditokon vagyunk túl antikorrupciós és az energiagazdálkodási irányítási rendszerek tekintetében.

Ezekkel együtt már hatra bővült mind az Intelliport Solutions mind pedig az Intelliport Systems akkreditált külső szervezet által auditált tanúsítványainak száma:

  • Minőségirányítási rendszer MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint
  • Környezetközpontú irányítási rendszer MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerint
  • Információbiztonsági irányítási rendszer ISO/IEC 27001:2017 szabvány szerint
  • Antikorrupciós irányítási rendszer MSZ ISO 37001:2019 szabvány szerint.
  • Munkahelyi biztonsági és egészségvédelemi irányítási rendszer ISO 45001:2018 szabvány szerint
  • Energiagazdálkodási irányítási rendszer ISO 50001:2018 szabvány szerint.

Fontos számunkra, hogy a hazai és nemzetközi piacok elvárásainak megfelelően, bővítsük a továbbiakban is az Intelliport cégcsoportnál alkalmazott, és tanúsított szabványok körét.